back

Засідання Громадської ради

30 грудня 2015

30 грудня відбулося чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації, яке провів голова Громадської ради Юрій Римський.

Участь у засіданні взяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Відповідно до порядку денного учасники зібрання розглянули питання реалізації в районі Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки", ситуацію з пішохідним переходом на залізничному вокзалі в м.Ніжині, деякі питання щодо роботи Вертіївського ДНЗ «Сонечко» та поспілкувалися з головою райдержадміністрації про співпрацю Громадської ради з органами виконавчої влади.

З результатами проведеної роботи по перейменуванню вулиць та населених пунктів, як того вимагає Закон України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», присутніх ознайомила Оксана Мелашенко. Після тривалого обговорення, було вирішено прийняти пропозицію Вячеслава Івашина про організацію зустрічі представників влади, членів Громадської ради, представників комунальних установ з однією з громад району, з метою роз’яснення населенню всіх аспектів реалізації даного Закону.

Члени Громадської ради мали змогу поспілкуватися з навопризначеним головою райдержадміністрації. Вячеслав Анатолійович надав вичерпні коментарі та роз’яснення щодо кожного з поставлених представниками громадськості питань. Він наголосив, на своєму позитивному ставленні до Громадської ради та висловив сподівання на плідну співпрацю органів виконавчої влади та громадськості.

З решти питань були прийняті відповідні рішення.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА