back

Координаційна нарада

16 серпня 2010

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів координаційну нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних служб, силових і контролюючих органів.

Були розглянуті наступні питання:

1. Про підготовку до відзначення в районі Дня Державного Прапора та 19-ї річниці Незалежності України (інформував А.Калініченко, керівник апарату райдержадміністрації).

2. Про хід збирання зернових культур в районі (М.Носенко, заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації).

3. Про готовність освітніх закладів до початку нового 2010-2011 навчального року (Л.Лозова, начальник відділу освіти райдержадміністрації).

4. Про постанову Кабінету Міністрів України від 14 липня 2010 р. «Про посилення соціального захисту при оплаті житлового-комунальних послуг» (С.Ярмак, начальник відділу адресних та соціальних виплат УПСЗН райдержадміністрації).

5. Про виконання плану роботи райдержадміністрації за липень та план роботи на серпень (Г.Товстоп"ята, заступник керівника апарату райдержадміністрації).