back

Володимир Другаков: "Церемонія поховання праху Ігора Качуровського має пройти на високому рівні."

05 листопада 2013

05 листопада голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів засідання оргкомітету щодо організації проведення урочистого поховання праху українського поета, літературознавця, лауреата Шевченківської премії, представника української діаспори Ігора Качуровського.

На засіданні були присутні заступник голови районної ради Ірина Грозенко, члени організаційного комітету та представники громадської організації «Благодійний фонд «Ніжен», які активно співпрацюють з райдержадміністрацією з питання організації поховання поета.

В ході роботи були обговорені організаційні питання проведення заходу. Зокрема, благоустрою території, облаштування під’їзних шляхів до місця поховання, список запрошених осіб та представників ЗМІ, розміщення оголошень, участь у заході учнівської молоді, озвучення заходу, сценарію поховання та сценарію заходів у Крутівському будинку культури, організацію поминального обіду, анонсування та висвітлення матеріалів на сайті РДА та ін.

Голова райдержадміністрації наголосив, що церемонія урочистого поховання праху поета повинна пройти на високому рівні, враховуючи участь керівництва області, прихильників та шанувальників таланту Ігора Качуровського з усіх куточків України.

За результатами засідання були дані доручення відповідальним виконавцям. Також на 06 листопада запланована виїзна нарада голови райдержадміністрації в с.Крути, з метою перевірки виконаних робіт по облаштуванню місця поховання та планування подальшої роботи.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА