back

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня Гідності та Свободи

20 листопада 2020

Шановні жителі Ніжинщини, прийміть вітання з нагоди Дня Гідності та Свободи!

В цей день ми вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року, під час Помаранчевої революції, та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, під час Революції Гідності, постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 

Учасники двох революцій довели, що українці вільні творити своє майбутнє! Навіть якщо для цього доведеться сплатити власним життям! Низько вклоняємось перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні! Дякуємо за приклад патріотизму та мужності, за нескореність духу та захист честі й гідності всього українського народу!

 

На жаль, боротьба за незалежність України, її суверенітет та цілісність кордонів триває і досі. Від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни. Тому сьогоднішнє свято – це день Героїв нашого часу! Дякуємо кожному оборонцю нашої держави!

 

Від щирого серця бажаю усім жителям Ніжинщини добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Зичу всьому українському народу миру та перемоги!

 

З повагою

голова райдержадміністрації

Григорій Ковтун