back

Стан готовності до опалювального сезону та погашення заборгованості по заробітній платі – акценти розширеної наради в РДА

20 жовтня 2020

 

 

  20 жовтня голова райдержадміністрації Григорій Ковтун провів розширену робочу нараду з керівниками структурних підрозділів РДА та районних установ за участю заступника голови Людмили Желади та керівника апарату Тетяни Липко.

 Зазвичай, були обговорені актуальні питання життєдіяльності району та розставлені акценти на важливих напрямках роботи.

  Серед ключових питань – виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року, виплата заробітної плати та стан розрахунків за енергоносії. Звітувала начальник фінансового управління Світлана Алемша.

 На постійному контролі у голови РДА і стан готовності об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2020-2021рр. Доповідали начальник управління соціального захисту населення Володимир Другаков, начальник відділу освіти Леся Лозова та головний спеціаліст відділу  житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Володимир Лозовий.

  Під час наради були озвучені ще ряд важливих питань, що стосуються сприяння проведенню місцевих виборів 25 жовтня, зокрема, роботи виборчих дільниць та забезпечення їх засобами індивідуального захисту, підготовки матеріалів на сесію районної ради, проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців тощо.

Відділ організаційної та інформаційної діяльності,

діловодства та контролю апарату Ніжинської РДА