back

На Ніжинщині новий голова районної державної адміністрації

05 червня 2020

 

 

 27 травня 2020 року Президент України розпорядженням № 371/2020-рп призначив Ковтуна Григорія Костянтиновича головою Ніжинської районної державної адміністрації.

 

 Громаді Ніжинщини нового очільника представив сьогодні, 05 червня, перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Віталій Загайний. Він вручив посадовцю офіційний документ про призначення – розпорядження Президента, зауваживши, що Григорій Костянтинович зарекомендував себе, як відповідальний, компетентний, досвідчений та ініціативний спеціаліст, побажав успіхів й мудрості на такій відповідальній посаді.

 

 Під час представлення були присутні заступник голови районної ради, керівництво райдержадміністрації, Ніжинської міської та Лосинівської ОТГ, силових структур та податкової служби, депутати обласної та районної рад, директор Ніжинського агротехнічного інституту. Від імені Ніжинського району привітала новопризначеного очільника заступник голови районної ради Наталія Березка, побажала наснаги в роботі та консолідованої співпраці на благо жителів Ніжинщини.

 

 Варто зауважити, що Григорій Ковтун народився у м. Ніжині, проживає в с. Кунашівка Ніжинської міської ОТГ, має дві вищі освіти – закінчив Київське вище загальновійськове командне училище та Національний університет внутрішніх справ, полковник поліції, учасник бойових дій АТО. З 1999 по 2016 рік служив в органах внутрішніх справ, в тому числі на керівних посадах – начальником Носівського районного відділу УМВС України в Чернігівській області та начальником Славутицького міського відділу ГУМВС України в Київській області. Одружений, має доньку та сина.

 

 Принагідно, перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний вручив ключі від автомобіля головному лікарю районного центру первинної медико-санітарної допомоги Івану Бондарю. Це Reno Duster підвищеної прохідності, що дуже актуально для сільської місцевості. А отримають його в своє користування медики Вертіївської амбулаторії сімейної медицини.