back

Як відзначили День фізичної культури і спорту у Ніжинському районі?

15 вересня 2020

У рамках відзначення в районі Дня фізичної культури і спорту 11 вересня в селі Ніжиське відбулося велике спортивне свято – змагання за звання «Краще спортивне село Ніжинського району 2020».

 

Відкрив змагання голова районної державної адміністрації Григорій Ковтун. Він привітав учасників зі святом спорту, побажав вдалих стартів та яскравих перемог. Крім того, Григорій Костянтинович передав 15 комплектів футбольної форми команді «Штурм» (с. Черняхівка), яка є учасником районного чемпіонату з футболу. Допомога для команди придбана на виконання Програми діяльності громадської організації «ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ» на 2020 рік. Долучився до привітань учасників свята і голова Талалаївської територіальної громади Сергій Гусєв.

 

Участь у змаганнях взяли команди з Вертіївки, Лосинівки, Крут та Ніжинського. Згідно положення, переможці та призери в комплексному заліку визначалися за найбільшою кількістю очок набраних командами в змаганнях з мініфутболу, волейболу, дартсу, настільного тенісу, шашок та перетягування канату. Крім того, були відзначені переможці в особистому та конандному заліку з усіх видів змагань.

 

Отже, кращими з мініфутболу та волейболу були гравці селища Лосинівка. В особистому заліку з настільного тенісу перемогу здобули Віталій Рубець (с. Крути) та Сніжана Єгорова (с.Ніжинське). В командному заліку лідером стала команда села Ніжинське. В змаганнях з шашок кращим був Володимир Чернета (с. Ніжинське). Не зважаючи на особисте лідерство в змаганнях з дартсу Аліни Рубець (с. Крути) та Олексія Чернета (с. Ніжинське), в командному заліку перемога в даному виді дісталася команді с. Вертіївка. Також, команда Вертіївки слала беззаперечмим фаворитом в змаганнях з перетягування канату.

 

В запеклій боротьбі перемогу в комплексному заліку і звання «Краще спортивне село Ніжинського району 2020» здобула команда с. Лосинівки. Саме вони представлять район на обласних змаганнях. Срібло виборола команда с. Крути. Замкнули трійку лідерів представники Вертіївки.

 

Всі переможці і призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками відповідного ґатунку. Церемонію нагородження провели голова райдержадміністрації Григорій Ковтун та начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер.

 

Вітаємо всіх з отриманими нагородами!

Відділ культури, сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації