07 вересня 2020

  09 вересня об 11.00-12.15 відбудеться вебінар на тему: «Державна підтримка місцевих товаровиробників» за участі представників:

- Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації;

- АТ «Полікомбанк»;

- Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»;

- Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Для участі необхідно буде перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=z0woUMwjsnM у зазначений час в день проведення заходу.

Участь у заході безкоштовна.

ПРОГРАМА

проведення вебінару для суб’єктів малого та середнього підприємництва
на тему «Державна підтримка місцевих товаровиробників» на виконання заходів обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва
на 2017-2020 роки

Дата проведення

09 вересня 2020 року                                                

 

       Місце проведення: онлайн-           платформа

 

 

Час

Виступ

10.00-11.00

Тестове підключення учасників

11.00-11.05

Відкриття вебінару. Вітальне слово учасникам.

Світлана ПОЛТОРАЦЬКА – заступник директора Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

11.05-11.20

Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%».

Микола ТАРАСОВЕЦЬ – Голова Правління АТ «Полікомбанк»

11.20-11.30

Інформаційно-консультаційна та фінансово-кредитна підтримка МСП.

Марія ФІНЮК - заступник Генерального директора Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»

11.30-11.45

Підтримка місцевих товаровиробників.

Жанна ЗАЄЦЬ - начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації.

11.45-12.00

Особливості здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання законодавства у сфері державного ринкового нагляду, захисту прав споживачів та реклами.

Олександр ЗЕНОВ – заступник начальника управління – начальник відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг Управління захисту споживачів  Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

12.00-12.15

Особливості здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням суб’єктами господарювання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Руслан СІРОБАБА – заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.