back

У закладах освіти триває підготовка до початку нового навчального року в умовах адаптивного карантину

12 серпня 2020

   

 

  Незабаром пролунає шкільний дзвоник, тому створення належних умов для учнів шкіл Ніжинщини є першочерговим завданням. Наразі всі заклади освіти району активно готуються до 2020-2021 навчального року.

  Заступник голови райдержадміністрації Людмила Желада побувала у школах та дошкільних навчальних закладах у Кукшині, Колісниках, Ніжинському, Талалаївці, Безуглівці, Липовому Розі, Крутах, Перебудові, Великій Дорозі, Світанку, Галиці, Перемозі, Лосинівці, Данині та Кропивному.

   Разом з членами комісії по перевірці готовності навчальних закладів Ніжинського району до нового навчального року оглянула приміщення, пришкільні території, харчоблоки, котельні, ознайомилася з навчальними планами роботи тощо. Особлива увага була приділена перевірці облаштування перших класів відповідно до вимог Нової української школи та проведення навчально-виховного процесу відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти.

   Слід зауважити, що всі керівники, колективи шкіл та дитячих садків відповідально поставилися до підготовки закладів до нового навчального року. Якісно проведено роботи з поточного та косметичного ремонту шкільних приміщень, спортзалів, класів, кабінетів, місць загального користування тощо.

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю Ніжинської РДА