back

Розпочали підготовку до нового опалювального сезону

17 липня 2020

Саме цьому питанню здебільшого була присвячена оперативна розширена нарада голови райдержадміністрації Григорія Ковтуна, яку він провів сьогодні за участю своїх заступників, керівника апарату, начальників управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації та районних установ.

 

Присутні звітували про стан підготовки до опалювального сезону закладів освіти, культури, соціальної сфери та охорони здоров’я.

 

Наразі відбувається закупівля палива для твердотопливних котелень, повірка й заміна лічильників, перевірка димо-вентиляційних каналів.

 

Також голова райдержадміністрації наголосив фахівцям, котрі опікуються сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, на вжитті дієвих заходів попередження пожеж в таких родинах.

 

Присутні отримали ряд доручень від Григорія Ковтуна, зокрема, вивчення питання цільового обробітку земель фермерськими господарствами району та сплати податку, проведення аналізу рентабельності функціонування в населених пунктах бібліотек, клубів, фельдшерських пунктів з метою надання доступних послуг населенню, враховуючи перспективи їх роботи і шляхи збереження закладів.

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА