back

Про проведення анкетних опитувань

15 липня 2020

Шановний користувачу статистичної інформації!

 

Держстат спільно з територіальними органами Держстату в липні 2020 року проводить анкетні опитування з метою вивчення думки користувачів щодо рівня задоволення інформаційних потреб користувачів статистичної інформації:

щодо показників реалізації продукції сільського господарства підприємствами та господарствами населення;

щодо показників наявності сільськогосподарської техніки в сільському господарстві;

щодо показників площ, валових зборів та урожайності сільськогосподарських культур;

щодо показників використання добрив і пестицидів під урожай сільськогосподарських культур;

яка розміщена на вебсайті Держстату (www.ukrstat.gov.ua) у розділі "Статистична інформація"/"Сільське, лісове та рибне господарство" та в аналогічних статистичних продуктах Головного управління статистики у Чернігівській області.

 

Просимо Вас відповісти на запитання анкет, надати свою оцінку якості статистичної інформації, зауваження та пропозиції щодо її поліпшення.

Будемо вдячні за участь в опитуваннях, що дозволить підвищити якість статистичної інформації та покращити підтримку користувачів.

Ваша думка важлива для нас.

Результати проведених анкетних опитувань будуть оприлюднені на          офіційному вебсайті Держстату (www.ukrstat.gov.ua) в узагальненому вигляді.

Звертаємо увагу, що індивідуальні відповіді користувачів статистичної інформації є конфіденційними.

 

Як працювати з анкетою

Будь ласка, уважно ознайомтеся з анкетою та позначте одну або кілька відповідей, які найбільш повно відображають Вашу думку з приводу поставленого запитання.

 

Прохання не пропустити жодного запитання

 

та надати (надіслати) заповнену анкету на адресу: на адресу: вул. Гонча, 37, м.Чернігів, 14000, або електронною поштою на e-mail: [email protected]  (бажано не пізніше 31 липня 2020 року). 

 

Додаток: файли: _Анкета_1_сг техніка.doc, Анкета_2_площі_валові збори_урожайність.doc_Анкета_3_використання добрив.doc,_Анкета_4_реалізація сг продукції.doc.