back

Робоча поїздка керівництва району до сіл Кукшин та Колісники

08 липня 2020

З робочим візитом у селах Кукшин і Колісники 07 липня перебували голова райдержадміністрації Григорій Ковтун, його заступник Людмила Желада та керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Липко.

 

Посадовці відвідали Кукшинську школу, фельдшерські пункти, сільські клуби та сільські ради.

 

В освітньому закладі, наразі, триває підготовка до нового навчального року – невеликий косметичний ремонт класів та коридорів. Сама школа простора, доглянута, має чималу спортивну залу, школярів тут мотивують до творчості, - відмітив для себе голова райдержадміністрації.

 

Не менш приємно знаходитись і в фельдшерському пункті с. Кукшин. Ліками для невідкладної медичної допомоги заклад забезпечений. Працює тут і аптечний пункт. Фельдшер відзначила співпрацю із сільським головою Олександром Пивоваром. Такий же фельдшерський пункт і в с. Колісники.

 

В обох населених пунктах при сільських клубах організовані колективи художньої самодіяльності. Заклади культури мають працювати у кожній громаді, - переконаний Григорій Ковтун, - адже це місце, де люди будь-якого віку мають можливість відпочити від буденних справ, згуртуватися й зайнятися творчістю.

 

Керівник району поспілкувався і з головами сільських рад Олександром Пивоваром та Анатолієм Рибкою про перспективи розвитку громад, їх приєднання до ОТГ, співпрацю з інвесторами.

 

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА