back

З нагоди Дня Конституції України відбулись урочисті заходи

26 червня 2020

З нагоди Дня Конституції України сьогодні в районній державній адміністрації відбулись урочисті збори.

 

Очільники району – Григорій Ковтун та Олег Бузун закликали присутніх у залі берегти Основний Закон, як гаранта прав і свобод громадян та незалежності нашої держави, і в той же час побажали, аби Конституція завжди стояла на захисті українців.

 

Посадовці разом вручили низку грамот та подяк жителям Ніжинщини, котрі працюють у різних галузях, за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та забезпечення якісного виконання покладених завдань.

 

Так, Почесну грамоту Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації вручили Ользі Шамрило, соціальному робітнику відділення надання соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування.

 

Почесними грамотами райдержадміністрації відзначили Олега Жадька, головного спеціаліста відділу ЖКГ, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля РДА, та Аллу Яцину, начальника Ніжинського управління Державної казначейської служби.

 

Грамоти й подяки райдержадміністрації вручили Денису Гаху, соціальному працівнику І категорії відділення надання соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування, Тетяні Давиденко та Світлані Івановій, головним спеціалістам відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Ніжинського управління Державної казначейської служби, та Надії Сусло, соціальному робітнику с. Галиця відділення надання соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування.

 

По завершенню урочистої частини присутні у залі переглянули відеозапис концертної програми з нагоди Дня Конституції України, підготовленої працівниками Ніжинського районного будинку культури. До речі, переглянути відео онлайн можна буде 28 червня в соціальній мережі Facebook на сторінках Ніжинської районної державної адміністрації та Ніжинського районного будинку культури.

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА