back

Робоча група перевірила  дотримання суб’єктами господарювання району карантинних заходів й обмежень

25 червня 2020

 

    25 червня членами робочої групи у складі представників райдержадміністрації, Держпродспоживслужби, поліції, 16-ї ДПРЧ УДСНС України в Чернігівській області та ЗМІ  була здійснена чергова перевірка дотримання карантинних заходів та обмежень суб’єктами господарювання та фельдшерськими пунктами району з наданням їм консультативно-методичної допомоги.

  Зокрема, було перевірено заклади торгівлі та харчування у селах Талалаївка, Велика Дорога та Світанок. Були виявлені наступні типові недоліки: перед початком зміни не проводиться температурний скринінг, відсутнє маркування для перебування у черзі з дистанцією 1,5 м. між відвідувачами, у деяких закладах відсутні дезінфекційні засоби для дезінфекції приміщень магазинів, поверхонь, місць контакту рук, не вдягнені одноразові рукавички у продавця.

    Членами комісії складені відповідні матеріали, порушникам вказано на виявлені недоліки.

  Також 24-25 червня спеціальним автомобілем із гучномовцем 16-ї ДПРЧ УДСНС України в Чернігівській області було здійснено оповіщення жителів с.Талалаївка, Безуглівка, Велика Дорога, Світанок, Яхнівка та Галиця щодо необхідності дотримання карантинних заходів й обмежень.

   Шановні мешканці Ніжинського району! Звертаємо вашу увагу на обов’язкове дотримання санітарно-епідемічних норм і правил: носіння захисних масок в громадських місцях, дотримання соціальної дистанції, часте миття рук та їх дезінфекція.


 

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю апарату Ніжинської райдержадміністрації