back

Григорій Ковтун побував у селах Перебудова та Крути

25 червня 2020

Сьогодні голова райдержадміністрації Григорій Ковтун разом з керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Липко здійснив робочу поїздку до сіл Перебудова та Крути.

 

Очільник району в населених пунктах побував у закладах соціальної інфраструктури, ознайомився з їх роботою, поспілкувався з їх керівниками.

 

Так, у селі Перебудова посадовці відвідали школу. Тут навчається 26 дітей. Наразі у закладі триває косметичний ремонт класів та коридорів. Невеличкий ремонт проходить і в сільському клубі. Завідуюча Тетяна Рябуха розповіла про заходи, що відбувають на базі закладу, та творчу роботу двох самодіяльних колективів. Простора, світла та з багатьма виставками у селі бібліотека - завжди відкрита для відвідувачів.

 

Сільський голова Олег Зінченко розповів про найважливіші невирішені питання для сільської ради – ремонт доріг, відновлення автобусного перевезення та знайти фельдшера у фельдшерський пункт, позаяк попередній працівник звільнився ще два роки тому.

 

У Крутах Григорій Ковтун та Тетяна Липко побували в амбулаторії сімейної медицини та сільській раді, де поцікавились у працівників, з якими питаннями звертаються жителі громади та чи вдається усі їх вирішувати - найбільш проблематичні пов’язані з оформленням земельних ділянок.

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА