back

Провели сесію районної ради та привітали державних службовців із професійним святом

23 червня 2020

У вівторок, 23 червня, відбулася 27 сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Олег Бузун. Перш, ніж розпочати пленарне засідання, Олег Віталійович представив депутатам голову райдержадміністрації Григорія Ковтуна, побажавши йому успіхів на новому робочому місці.

 

Оскільки в цей день відзначається День державної служби, очільники району вручили відзнаки.

Подяками обласної державної адміністрації нагороджені начальник архівного відділу РДА Тетяна Вовк та головний спеціаліст з питань управління персоналом апарату РДА Оксана Буракова.

Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджена головний спеціаліст відділу інфраструктури РДА Віта Богдан; Грамотами районної державної адміністрації – начальник відділу звітності та бухгалтерського обліку – головний бухгалтер Ніжинського управління Державної казначейської служби України в Чернігівської області Наталія Глушко та головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян з питань обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення РДА Ірина Самойленко; Подяку голови районної державної адміністрації оголосили головному спеціалісту служби у справах дітей РДА Ірині Юрченко та спеціалісту архіваріусу-інформатору відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення РДА Ірині Димовій.

 

Грамоти районної ради отримали: начальник відділу житлово- комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Ніжинської РДА Марія Носенко, головний спеціаліст Ніжинського відділення обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Чернігівській області Наталія Яковенко, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку Головного управління ПФУ в Чернігівській області Олена Клунко та спеціаліст відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення Ніжинської РДА Вікторія Гавриленко.

 

Перше питання  звіт про виконання районного бюджету за  І-й квартал цього року депутати попередньо розглянули на постійних комісіях, тож потреби ще раз його озвучувати не було.

 

Що стосується внесення змін до рішення 25 сесії районної ради сьомого скликання, – про них доповідала начальник фінансового управління РДА Світлана Алемша.

 

У зв’язку з карантином довелося вносити зміни і до культурної-мистецької  програми. В.о. начальника відділу культури, сім"ї, молоді та спорту Світлана Коваль розповіла, що працівники районного Будинку культури займаються виготовленням відеопродукції (записи святкових концертів), яку зможуть демонструвати в населених пунктах у святкові та вихідні дні на великих екранах на вулиці (аби не збирати людей в приміщеннях).

 

Загалом, депутати розглянули 10 питань. Конструктивно, оперативно й злагоджено.

Олена НАЙДА, головний редактор газети "Ніжинський вісник"