back

Вітання з нагоди Дня державної служби

23 червня 2020

Шановні колеги, щиро вітаю вас з професійним святом – Днем державної служби!

На ваших плечах важлива й відповідальна місія – добробут й благополуччя суспільства, успіх впровадження реформ, вирішення соціально-економічних питань. Довіра людей до влади починається з кожного з вас – з сумлінного виконання вами обов’язків, швидкого реагування на запити громадян, надання їм допомоги та підтримки.

 

Щиро радію, що команда державних службовців Ніжинщини – професіонали своєї справи, дякую вам за вашу працю та відповідальне ставлення до поставлених вам завдань органами вищої державної влади, дякую за те, що допомога мешканцям району – завжди в пріоритеті вашої роботи!

 

Від душі бажаю міцного здоров’я, родинного затишку, особистого щастя! Нехай здійсняться усі ваші мрії, а заплановані проекти обов’язково будуть реалізованими та успішними!

З повагою

голова райдержадміністрації

Григорій Ковтун

 

Дорогі колеги, прийміть найщиріші вітання з Днем державної служби!

Державний службовець – представник особливої професії, який несе відповідальність за майбутнє свого народу. А ми з вами робимо це за покликанням!

 

Від душі бажаю вам і вашим родинам здоров’я, щастя, невичерпної енергії та задоволення від такої почесної праці! Зичу усім витримки від життєвих випробувань та нових звершень у роботі, а найголовніше - заслуженої шани та вдячності!

 

З повагою

завідувач сектору з правової роботи, звернень громадян,

запобігання та виявлення корупції,

голова профкому райдержадміністрації

Олена Дяченко