back

Лікарі Ніжинського району вітають своїх колег із професійним святом

19 червня 2020

Шановні медичні працівники Ніжинської центральної районної лікарні та всі, хто причетний до цієї поважної професії!

 

Прийміть найщиріші слова вдячності за вашу нелегку працю та поздоровлення з професійним святом!
 

З самого народження і протягом усього життя ми опиняємося під пильною увагою лікарів, оточені турботою обслуговуючого персоналу. Як багато душевної теплоти і терпіння, співчуття і ласки потрібно від медичних працівників для надання своєчасної допомоги людям, що страждають від різних недуг. Завдяки знанням і вмілим діям лікарів сьогодні можливе лікування від будь-якого захворювання.
 

На вас покладена величезна відповідальність за життя і здоров'я .... Знаємо, що праця лікарів, медичних сестер, санітарок нелегка, але вона завжди почесна, і наші медики в більшості своїй - люди, віддані обраній професії, вірні клятві Гіппократа.
 

На честь професійного свята Дня медичного працівника прийміть добрі побажання здоров'я і щастя, миру і благополуччя вам і вашим близьким!

Зінаїда Литвиненко, завідуюча терапевтичним відділенням КНП «Ніжинська ЦРЛ»

 

Дорогі медичні працівники, колеги!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом-Днем медичного працівника. Не важливо, де ми виконуємо свою роботу: чи то фельдшер у ФАПі, чи то лікар в операційній, чи медсестра біля ліжка хворого, чи водій за кермом «швидкої», ціль у нас одна-оберігати найдорожче-людське життя!

 

Сердечно бажаю вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра, достатку і благополуччя. Нехай здійсняться всі ваші задуми, нехай оточують вас вірні друзі та колеги, а віра і оптимізм залишаються завжди з вами.

З повагою Віра Семеряко, завідувач Галицької амбулаторії сімейної медицини