back

Визначили переможців чемпіонату та Суперкубку Ніжинського району з футзалу

03 березня 2020

Останній календарний день зими визначив переможців чемпіонату Ніжинського району з футзалу, а також володаря Суперкубку району з футзалу 2020.

 

Участь у чемпіонаті взяли 16 команд, змагання проходили у двох зонах. У першій зоні грали лише команди сіл Ніжинського району, у другій – команди з м. Ніжин та інших районів (Носівський, Прилуцький).

 

Відповідно і переможців визначали по результатам ігор у двох зонах. У першій кращими стали:

 

І місце – «Україна» (с. Крути)

ІІ місце – «Ветеран 35+» (збірна Ніжинського району)

ІІІ місце – «Юність» (с. Талалаївка).

 

Фіналісти другої зони:

 

І місце – «Еталон» (с. Мрин Носівського району)

ІІ місце – «Дівиця» (с. Мала Дівиця Прилуцького району)

ІІІ місце – «Фортуна» (с. Ніжинське).

 

Чотири кращих команди першої та другої зони взяли участь у змаганнях на Суперкубок району з футзалу. Ігри були видовищними, динамічними та надзвичайно цікавими, адже за Суперкубок боролись команди-лідери. Врешті у фінальній грі між «Еталоном» та «Ветераном 35+» з блискавичним результатом 7:0 перемогу здобула команда с. Мрин Носівського району.

 

Дипломи, медалі та відповідні кубки вручив переможцям голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, подякував усім командам за участь та побажав аби влада на місцевому рівні завжди їх підтримувала і допомагала розвивати спорт у своїх населених пунктах.

 

Голова Федерації футболу Ніжинського району Олексій Чернета також вручив відзнаки кращим гравцям чемпіонату та Суперкубку. Ними стали Олександр Ріпа («Україна» с. Крути), Максим Лелетко та Олег Пащенко ( «Еталон» с. Мрин).

 

За допомогу в організації змагань, принагідно, висловлюємо подяку КП «Спорт для всіх».

Відділ організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю РДА