11 січня 2020

До уваги пільговиків Ніжинського району!

 

          Пунктом 7 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України  від 17 квітня 2019 року №  373  «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі»,  було передбачено, що за заявою пільговика, поданою структурному підрозділу з питань соціального захисту населення до 15 жовтня (15 травня), виплата пільги здійснюється у грошовій готівковій формі з початку опалювального (неопалювального) сезону.

          Враховуючи те, що переважна більшість пільговиків  не встигла подати  відповідні  заяви до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, у зв’язку з чим не мала можливості отримувати пільги у грошовій готівковій формі, 27 грудня 2019 року Урядом внесено зміни  до Порядку в частині подовження терміну подання заяви  виплати пільги у грошовій готівковій формі.

          Відтепер пільгові категорії населення зможуть у будь-який час перейти на виплату  пільг готівкою для  оплати житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації з відповідною заявою, в якій вказати спосіб виплати (банк або пошта), за адресою: м. Ніжин, площа І. Франка 1 кім. 4. При собі мати паспорт, довідку про склад сім’ї, для виплати через банківські установи, реквізити особового карткового рахунку.

Довідки за телефоном 2-34-38

 

                                                 Управління соціального захисту населення

                                                 Ніжинської  районної державної адміністрації