back

Дітей пільгових категорій привітали із прийдешнім Новим роком

24 грудня 2019

Новорічне дійство «Казка розпочинається» для дітей пільгових категорій відбулось сьогодні у районному будинку культури в с. Талалаївка.

 

Діти Ніжинського району з багатодітних родин, що опинились в складних життєвих обставинах, діти переселенців і учасників АТО та інших пільгових категорій стали учасниками святкової новорічної програми. Узяли участь у розважальних конкурсах та хореографічних флеш-мобах, переглянули святкові номери, котрі підготували учні Талалаївської філії районної дитячої школи мистецтв, учасники хореографічного ансамблю «Полісяночка», працівники районного будинку культури, а також студенти Ніжинського коледжу культури та мистецтв ім. М. Заньковецької.

 

Обличчя дітвори сяяло усмішками, а ще різними кольорами фарб для аква-гриму.

 

Діти із задоволенням зустрілись із казковими героями, котрі прийшли до них із подарунками та солодощами, а також разом узяли участь у святковій дискотеці.

 

Учасників дійства із прийдешніми святами привітав голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, побажав усім діткам, аби їх новорічні задумані побажання обов’язково здійснились, а батькам пообіцяв на подальшу підтримку районною владою їх родин.

 

Крім того, до кожної сільської ради уже передані солодкі подарунки для дітей пільгових категорій, що були придбані в рамках Комплексної районної програми підтримки сім’ї, гендерної рівності та запобігання торгівлі людьми і Програми «Ніжинщина для дітей».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА