back

Енергетиків Ніжинщини привітали з професійним святом

21 грудня 2019

 

      Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.
  Сьогодні, з нагоди професійного свята, трудовий колектив Ніжинського РЕМу привітав  голова райдержадміністрації  Вячеслав Івашин. Звертаючись до присутніх, очільник району висловив  слова вдячності та поваги всім, хто присвятив цій сфері діяльності своє життя, кому ми завдячуєм теплом і світлом у наших домівках, побажав безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

    Вячеслав Івашин також вручив відзнаки кращим працівникам за професійну майстерність, значний особистий  внесок у забезпечення діяльності електроенергетичної галузі.

Грамотами районної державної адміністрації нагороджені: 

НЕЧВАЛЬ Ганна Олексіївна, провідний інженер групи договірної роботи Ніжинського району електричних мереж. ЯРОСЛАВ Олександр Леонідович, електромонтер оперативно-виїзної бригади 3 групи оперативно-диспетчерської групи Ніжинського району електричних мереж.

 Подяка голови районної державної адміністраці оголошена:

БОГДАНОВИЧ Надії Ігорівні, контролеру енергонагляду 3 групи технічного аудиту Ніжинського району електричних мереж.

Привітав свій колектив зі святом і директор Ніжинського РЕМу Володимир Самсоненко. Слова вітань та найкращих побажань на адресу енергетиків звучали також і від голови  районної ради Олега Бузуна, міського голови Анатолія Лінника та помічника голови правління АТ «Чернігівгаз»  Михайла Корінного.

А приємним подарунком для енергетиків Ніжинщини була святкова концертна програма, подарована артистами районного будинку культури.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації