back

Допомагаємо старшокласникам визначитися

11 грудня 2019

Як правильно вибрати собі професію? А чи варто здобувати саме її? Що треба врахувати зараз, аби бути успішним у майбутньому?  Ці та подібні питання фахівці Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості минулої п’ятниці допомагали вирішити старшокласникам міста та району, організувавши День кар’єри. На запрошення взяти участь у профорієнтаційному заході відгукнулися усі навчальні заклади міста. До  його проведення долучилися:

- Київський електромеханічний коледж;

- Чернігівський будівельний ліцей;

- Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування;

- Чернігівський кооперативний технікум;

- Чернігівський національний технологічний університет;

- Чернігівське вище професійне училище;

- Остерський коледж будівництва та дизайну.

Не стояли осторонь наші партнери -  Ніжинський відділ поліції та Ніжинський місцевий центр  з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Щиро дякуємо усім, хто сприяв у організації заходу:

Ніжинському професійному аграрному ліцею у особі директора Лосини Миколи Петровича за приміщення та технічне оснащення заходу, начальнику управління освіти Ніжинської міської ради Крапив"янському С.М., завідуючій відділом освіти Ніжинської РДА Лозовій Л.В. , відділам освіти, молоді та спорту Вертіївської та Лосинівської ОТГ та директорам шкіл, які забезпечили учням можливість знайомства з навчальними закладами міста. 
Тільки спільні наші зусилля зроблять профорієнтаційну роботу по-справжньому результативною та корисною.