back

Команда села Талалаївка стала переможцем кубку району з більярду

09 грудня 2019

Стало традицією у першу суботу грудня, з нагоди Дня Збройних Сил України, проводити кубок Ніжинського району з більярду. І от уже 8 рік поспіль точиться запекла боротьба між одвічними суперниками: командами Талалаївки і Ніжинського. Решті досі не вдалося  нав’язати боротьбу.

 

Цього року Кубок з більярду вийшов надзвичайно сильним з багатьма видовищними і захоплюючими іграми. Загалом участь у змаганях взяло вісім команд з різних населених пунктів Ніжинського району.

 

У результаті ігор серед команд перше місце здобули гравці с. Талалаївки (Микола Брязкало, Олексій Носенко), друге місце – с. Ніжинське (Максим Сердюк, Валерій Андрущенко) і третє – с. Талалаївка (Володимир Мунтянов, Микола Галата).

 

В особистих зустрічах грали комбіновану піраміду. У цьому виді найкращим був Володимир Мунтянов з Талалаївки, який переміг у фіналі представника Ніжинського Максима Сердюка. А в матчі за третє місце Микола Галата переміг Валерія Андрущенка.

 

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, який є любителем більярду, нагородив всіх переможців медалями і кубками. А також відзначив почесним кубком команду ветеранів с. Талалаївки, які вже не один десяток років підтримують цей вид спорту.

 

Тож цього року у більярді тріумфує с. Талалаївка. Але за підсумками всіх змагань з різних видів спорту кращим спортивним селом у 2019 році стала Лосинівка, друге місце посіло с. Ніжинське, замикає трійку – с. Крути.

За інформацією Олексія Чернети, голови районної Федерації футболу

Фото Євгенії Нечваль та Андрія Штайнеккера