back

Із професійним святом привітали тих, кого обрала громада

05 грудня 2019

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування – свято людей, яких обрала громада.

 

        Ця дата – чудова нагода нагадати усім, що самоврядування – це основа демократичного розвитку суспільства, згадати велику кількість людей, які працюють у цій сфері. А їх на Ніжинщині – дуже багато. Це – керівники громад, депутати й працівники районної, селищної, сільських рад, члени виконавчих комітетів. За кожним із них стоїть громада, яка їх обрала, делегувала їм повноваження. Саме до них йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями у вирішенні тих чи інших питань. На них падає найбільше навантаження та біль людських проблем.

 

         Напередодні свята, 05 грудня, у залі засідань міськвиконкому відбулись урочисті заходи. Присутніх у залі працівників органів місцевого самоврядування привітали очільники району – Вячеслав Івашин та Олег Бузун.

 

         Посадовці дякували за професіоналізм, досвід і відповідальність на шляху своєї праці на розвиток і розбудову територіальних громад, за невпинне бажання змінювати життя своїх громадян на краще. Дякували за роки співпраці і порозуміння. Але й наголосили, що їх відповідальність перед суспільством зростає у зв’язку з процесами децентралізації і утворенням територіальних громад, адже вони отримують не лише більші фінансові можливості, а й нові повноваження.

 

         Керівники району вручили низку нагород присутнім, зокрема, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин відзначив грамотами колектив Ніжинської районної ради, секретаря Талалаївської сільської ради Ольгу Колонтай, Липоворізького сільського голову Олексія Пелипканича, депутатів районної ради Яну Скрипку та Світлану Бузун.

 

         Атмосферу свята у залі створили артисти Ніжинського району – Сергій Юскевич, Богдана Марченко, Сергій Охонько та Людмила Кокотюха.

 

 

  Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА