back

У селах Ніжинського району поступово відновлюється газопостачання

04 грудня 2019

03 грудня відновлено газопостачання у двох лікарських амбулаторіях, трьох школах, двох дитячих садочках та районному будинку культури у Талалаївці, Крутах, Безуглівці. Відтак із завтрашнього дня, 05 грудня, навчально-виховний процес у закладах проходитиме у звичайному режимі. До цього школярі навчались дистанційно.

 

Нагадаємо, днями поблизу села Синдаревське під час проведення польових робіт було пошкоджено державний розподільчий міжселищний газопровід високого тиску. Без газу тимчасово залишилися 12 населених пунктів Ніжинського району та одне село Ніжинської міської ОТГ.

 

Наразі працівники Ніжинського відділення ПАТ «Чернігівгаз» проводять роботи з відновлення газопостачання абонентам. У кожному домогосподарстві перевіряється газопровід на герметичність, після чого почергово відновлюється запуск газу.

 

Ніжинська районна державна адміністрація дякує усім, хто долучився до процесу відновлення газопостачання у Ніжинському районі, а також населенню за те, що з розумінням поставились до ситуації, в якій вони тимчасово опинилися.