back

На черговому засіданні Громадської ради обговорили ряд актуальних питань

29 листопада 2019

   28 листопада очільник Громадської ради Інга Чеботаєва провела чергове засідання консультативно-дорадчого органу. Представники громадськості обговорили ряд актуальних питань, отримали інформацію, яка їх цікавила від запрошених посадовців.

  Так, начальник відділу агропромислового розвитку РДА Марія Носенко ознайомила присутніх з підсумками посіву озимих культур та попередніми підсумками збирання врожаю сільськогосподарських культур у 2019 році. Крім того, були обговорені питання щодо проведення земельної реформи, стану виплати орендної плати інвесторами, нормативно-грошової оцінки землі тощо.

  Про стан призначення та виплати компенсації на тверде паливо та скраплений газ пільговим категоріям населення, а також субсидій готівкою поінформувала начальник відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення Тетяна Жаркова. Вона також наголосила, що з 1 жовтня в Україні запроваджена монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг і тепер пільговики можуть отримати кошти у готівковій чи безготівковій формі, пояснила механізм розрахунку та виплати пільг.

  Також були розглянути організаційні питання роботи Громадської ради. За підсумками засідання будуть підготовлені відповідні рішення.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації