back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

02 грудня 2019

    Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду за участі своїх заступників Сергія Батрака, Оксани Мелашенко, керівника апарату Тетяни Липко, керівників структурних підрозділів РДА та районних установ.

   Серед озвучених питань —освоєння коштів освітньої субвенції з державного бюджету на забезпечення санітарно-гігієнічних умов у приміщеннях закладів загальної середньої освіти та коштів Державного фонду регіонального розвитку,  погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, стан пасажирських перевезень у районі, відновлення газопостачання у  населених пунктах. Ці питання на постійному контролі у керівництва райдержадміністрації і їх обговоренню була приділена значна увага під час наради. Також Вячеслав Івашин наголосив присутнім керівникам на проведенні детального аналізу використання коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток до кінця фінансового року.

    Начальник фінансового управління Світлана Алемша зазначила,  що управління займається підготовкою районного бюджету на 2020 рік. 

   Про монетизацію пільг та субсидій, призначення різних видів соціальних допомог доповідав начальник управління соціального захисту населення Олександр Шевчун. Про роботу із сім"ями в складних життєвих обставинах інформували в.о. директора ЦСССДМ Юлія Чос та в.о.начальника служби у справах дітей Дмитро Хоренко.

   Начальник відділу освіти Леся Лозова зазначила, що 4 школи та 2 дошкільні заклади - на вимушених канікулах у зв"язку з відсутністю газопостачання у населених пунктах через пошкодження державного розподільчого газопроводу, що сталось 28 листопада. 

Головний лікар Ніжинської ЦРЛ Юрій Солодько наголосив, що сьогодні у лікарні буде проведено семінар-нараду з питань реформування вторинної медичної ланки. 

   

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації