back

Хліборобів Ніжинщини привітали із професійним святом

15 листопада 2019

Сьогодні з нагоди Дня працівників сільського господарства в районній державній адміністрації відбулись урочисті заходи. Це свято – одне з найважливіших в Україні, адже хліборобська справа – найдавніша професія нашого народу.

 

Сільське господарство – основа економіки Ніжинщини. На теренах району здійснюють свою господарську діяльність 42 агроформування. Незалежно від форми власності, аграрії, як ніхто, розуміють проблеми села і тому дбають не лише про високі врожаї чи надої, а й про громади, на території яких вони працюють. Це - постійна підтримка шкіл, дитячих садочків, фельдшерських пунктів, центральної районної лікарні, допомога у ремонті доріг населених пунктів. Хочеться висловити особливу подяку від районної влади за таку співпрацю та розуміння, - говорив під час свого виступу голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

 

З нагоди свята посадовець вручив Почесну грамоту й відзнаку обласної ради керівнику ФГ «Липіврізьке» Олексію Сутулі, Подяку Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації – механізатору ТОВ «Рід» Володимиру Петрику, а також Диплом Міністерства аграрної політики України за участь у виставці «Агро-2019» - голові ФГ «Ніжин – агроінвест» Андрію Білому. Він також відзначив грамотами та подяками районної державної адміністрації керівників, механізаторів, водіїв, трактористів, токарів, працівниць молочної ферми сільськогосподарських підприємств Ніжинського району.

 

Низку відзнак та теплих слів привітань присутні у залі отримали і від голови районної ради Олега Бузуна та начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Марії Носенко, котрі дякували аграріям за розбудову краю, а особливо ветеранам сільськогосподарської галузі Ніжинщини.

 

Працівники Ніжинського районного будинку культури винуватців свята привітали своїм дзвінким та щирим співом.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА