back

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня працівників сільського господарства

15 листопада 2019

Шановні хлібороби – трудівники полів, ферм, механізатори, всі, хто причетний до справи будівництва, розвитку й розквіту сільськогосподарського комплексу нашого району, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Сільське господарство – основа економіки Ніжинщини. Аграрії, як ніхто, розуміють проблеми села і тому дбають не лише про високі врожаї чи надої, а й про громади, на території яких вони працюють. Це - постійна підтримка шкіл, дитячих садочків, фельдшерських пунктів, центральної районної лікарні, допомога у ремонті доріг населених пунктів. Хочеться висловити особливу подяку від районної влади за таку співпрацю та розуміння.

 

Щиро вітаю усю хліборобську родину, усіх причетних до цього славного свята, людей, які колись працювали у галузі сільського господарства, молодь, яка сьогодні освоює сільськогосподарські професії.

 

Бажаю вам сили, наснаги й віри у день завтрашній, міцного здоров’я, щастя кожному з вас, вашим рідним і близьким. Хай втілюються в життя усі ваші плани і задуми на благо розквіту нашого краю.

 

Голова райдержадміністрації                                

Вячеслав Івашин