back

Відбулась виїзна приймальня громадян

13 листопада 2019

Сьогодні відбулась виїзна приймальня громадян районної державної адміністрації на території Безуглівської сільської ради.

 

Місцеві жителі та керівник громади Людмила Андрусенко мали можливість поставити запитання до голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, його заступника Оксани Мелашенко, керівника апарату Тетяни Липко та завідувача сектора з юридичних питань і звернень громадян Олени Дяченко.

 

На прийом прийшло небагато людей, але майже всі їх питання були спільними для усієї громади. Це - безпека руху громадян на автошляху, що проходить центральною вулицею села, особливо на відрізку біля навчального закладу, обмеження руху важковагових автомобілів сільськогосподарських підприємств дорогами комунального значення та Курилівським мостом, обпилювання дерев, що ростуть навколо високовольтних ліній електропередач, щодо можливого коригування графіку рейсів автобусів Ніжин-Пашківка тощо.

 

На деякі питання очільник району відповів одразу і на місці надав доручення відповідним посадовцям. Підтримав безуглівців у питанні підвищення безпеки руху громадян, а особливо дітей, на центральній дорозі, наголосив на встановленні обмежувальних і попереджувальних знаків й розміток, а також камер відеоспостереження. Вячеслав Івашин пообіцяв ініціювати зустріч із керівниками усіх сільськогосподарських підприємств району, аби вкотре обговорити маршрути можливих об’їзних шляхів важковагового транспорту.

 

Від присутніх також прозвучали питання щодо відкриття ринку землі в Україні.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА