back

У Фонді провели технічні консультації з експлуатації підсистем «Страхові виплати»

24 жовтня 2019

 

   У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України відбулись технічні консультації з питань дослідної роботи групи підсистем «Страхові виплати» Єдиної інформаційно-аналітичної системи (ЄІАС) Фонду. Підсистеми були створені з метою уніфікації програмного забезпечення, а також оптимізації ведення інформації щодо потерпілих на виробництві та осіб, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого. Зокрема, розширено можливості та функціонал ЄІАС. Станом на сьогодні проходить дослідна експлуатація підсистем.

  У заході взяли участь начальник управління інформаційного забезпечення виконавчої дирекції Фонду Роман Яхимович, начальниця управління страхових виплат та матеріального забезпечення виконавчої дирекції Фонду Світлана Зарубіна, керівники та фахівці профільних відділів, а також запрошені   спеціалісти, які супроводжують роботу ЄІАС Фонду.

  Учасники обговорили деталі та нюанси роботи групи підсистем «Страхові виплати», стан виконання календарного плану їх дослідної експлуатації.

  Фахівці управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві отримали відповіді та консультації з питань внесення даних до підсистем.

 

Пресслужба виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України