back

Молодь Ніжинського району вчилась бути лідерами

08 жовтня 2019

З метою сприяння соціальним змінам і забезпеченню сталого розвитку молодих лідерів та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог, в Україні реалізовується проект «Активні громадяни» від міжнародної організації «Британська рада».

 

06 жовтня відбувся локальний тренінг за програмою «Активні громадяни» від Британської ради для місцевих молодіжних лідерів, який було організовано сектором сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з ГО «Ліга ініціативної молоді» та Ніжинським міським молодіжним центром.

 

Учасниками тренінгу стали молоді люди міста та району, зокрема, і фахівці різних галузей Ніжинської районної державної адміністрації.

 

Згідно програми тренінгу учасники обговорили теми самоідентифікації особи, принципи ведення конструктивного діалогу, методи активізації громад та ін. Крім того, детально опрацювали питання написання грантових проектів для реалізації проектів громад з залученням коштів Британської ради.

За інформацією сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації