04 жовтня 2019

Оголошення про збір ідей проєктів

до Плану реалізації у  2021-2023 роках Стратегії  сталого розвитку Чернігівської області  на період до 2027 року
 

   Робоча група з розробки Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року починає роботу над Планом з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку області  до 2027 року.               

   Найважливішим етапом розробки Плану є пропозиція з боку представників області (юридичних та фізичних осіб) щодо ідей проєктів, які дозволять сформувати  План реалізації Стратегії.

    Запрошуємо усіх осіб, зацікавлених у розвитку свого регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проєкту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії (форма додається).

Ідеї проєктів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
  2. Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  3. Термін реалізації проєкту – не більше як 3 роки (2021 - 2023 роки).
  4. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проєкту.
  5. Проєктна ідея має бути представлена у формі, що додається.
  6. Проєктна ідея стосується одного завдання із  проекту Стратегії  сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 р. (ознайомтеся з переліком завдань у додатку до цього оголошення).

 

   Проєктну ідею (заповнену форму) має бути надіслано не пізніше 20 жовтня 2019 року на адресу електронної пошти Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації der_аnа[email protected] з поміткою «До Плану реалізації Стратегії».

    Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь ласка, за телефонами:   675-692, 774-493.

     Це оголошення, форма пропозиції ідеї проєкту, стратегічні, оперативні цілі та завдання Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року та інша інформація щодо цієї ініціативи розміщені на сайті Чернігівської обласної державної адміністрації:  http://cg.gov.ua/ в Рубриці ОДА МЕНЮ - Галузева інформація - Стратегія регіонального розвитку - Проект Стратегії сталого розвитку Чернігівської області до 2027 року

 

    За результатами відбору експертними групами кращі проєктні ідеї увійдуть до технічних завдань на проєкти регіонального розвитку Плану реалізації Стратегії.

Форма пропозиції ідеї проекту до Плану реалізації Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2027 року

Стратегічні, оперативні цілі, завдання та потенційно можливі сфери реалізації проектів