back

Вячеслав Івашин провів розширену нараду щодо актуальних питань життєдіяльності району

16 вересня 2019

Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин зібрав разом своїх заступників та керівників управлінь, відділів, структурних підрозділів районної державної адміністрації і районних установ на розширену оперативну нараду.

 

Кожен керівник звітував про виконані доручення й завдання, проблемні питання, що виникли.

 

На особливому контролі залишається питання виплати заборгованості по заробітній платі медичних працівників вторинної ланки, про що доповідала начальник фінансового управління Світлана Алемша.

 

Обговорили разом із головним спеціалістом відділу економіки Вітою Богдан графік автобусного перевезення пасажирів на маршруті Ніжин-Лосинівка через Богданівку. Також посадовець повідомила про подання проектної ідеї будівництва спортивного комплексу у с.Талалаївка на другий конкурс з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть фінансуватися за рахунок коштів Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики.

 

В.о. директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Чос акцентувала увагу на посиленні інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо пошуку кандидатів на створення прийомних родин і дитячих будинків сімейного типу. Адже політика держави направлена на реорганізацію й подальшу ліквідацію інтернатних закладів, а дітей охоплювати сімейними формами виховання.

 

На контролі керівництва району залишаються питання підготовки бюджетних установ до початку нового опалювального сезону, встановлення дистанційних засобів обліку газу, а також призовна кампанія осінь-зима 2019 на строкову службу до Збройних Сил України.

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації