back

Засідання координаційної ради з питань молодіжної політики

04 вересня 2019

 

  03 вересня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела засідання районної координаційної ради з питань молодіжної політики. Були окреслені основні завдання щодо активізації молодіжного руху в районі та підведені підсумки зробленого у першому півріччі.

     Планами на найближчий час поділилась з присутніми  директор Ніжинського молодіжного центру Анжела Тимченко.  Зокрема, вона розповіла про те, що в районі заплановано проведення ряду тренінгів, зокрема, базового тренінгу «Молодіжний працівник-2019» та тренінгу «Активні громадяни» від Британської ради.

     Про роботу ініціативної групи з активізації роботи з молоддю в І та ІІ кварталі 2019 року інформував голова ГО «Створімо майбутнє разом» Євгеній Коваленко. Він розповів про заходи, які були організовані ініціативною групою у с.Безуглівка за участю молоді. У планах - активізувати молодіжний рух у селах Крути та Ніжинське. Також розповів про участь безуглівської молоді у всеукраїнському молодіжному фестивалі, який проходив у м.Вінниця у липні цього року.

   Учасники наради також обговорили питання участі молоді у масових заходах з нагоди професійних та державних свят (День фізичної культури і спорту, День визволення Ніжинщини від фашистських загарбників, День захисника України). Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко наголосила на якомога більшому залученні учнівської та студентської молоді до таких заходів.

  І ще одне, не менш важливе питання щодо профілактики протиправної поведінки та злочинності серед підлітків і молоді не обійшли увагою члени координаційної ради. Доповідали представники ювенальної превенції Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області та відділу освіти.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації