back

Вітання голови районної державної адміністрації з Днем знань

02 вересня 2019

Шановні освітяни, батьки, учні та студенти!

   Щиро вітаю вас із прекрасним вересневим святом – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних джерел мудрості. Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній.

   Сердечна подяка та низький уклін усім працівникам освіти. Ваша невтомна копітка праця, відданість обраній справі та педагогічна майстерність у вихованні нових поколінь є запорукою утвердження обраного нами європейського майбутнього.

  Держава робить усе можливе, аби попри російську військову агресію забезпечити кожному українцю доступ до якісної освіти, а також підтримати наших педагогів у їх прагненні до самовдосконалення. Реформа освіти є пріоритетом, адже саме ця сфера є рушійною силою для виведення нашої держави на новий значно вищий щабель розвитку.

  Прийміть найщиріші вітання усі, хто навчається і навчає! Нехай сторицею окупиться праця вчителів, хай тільки радість приносять вдячні учні. А школярам та студентам – оптимізму, добра, удачі, успіхів і впевненості у своїх силах.

    Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі та невичерпної жаги до знань.

    З повагою

   голова райдержадміністрації

   Вячеслав Івашин