back

В районі триває підготовка до опалювального сезону 2019-2020 року

15 серпня 2019

 

    Вчора представниками Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації на чолі із заступником директора Лідією Борсук була проведена перевірка стану підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року господарського комплексу і соціальної інфраструктури Ніжинського району.

    

 Члени обласної комісії разом з головою райдержадміністрації Вячеславом Івашиним відвідали ряд об’єктів соціальної сфери, зокрема, Ніжинську центральну районну лікарню та Безуглівський НВК ЗНЗ-ДНЗ 1-3 ст. та перевірили стан підготовки закладів до опалювального сезону.

 

      В рамках перевірки також відбулась нарада в райдержадміністрації за участю керівників закладів медицини, освіти, культури, на якій обговорили питання щодо проведення підготовчих і ремонтних робіт споруд тепло-, електро-, водопостачання і водовідведення.

 

    Загальну інформацію про стан підготовчих робіт, що проводяться в районі надав начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олександр Ярмак. Участь в обговоренні взяли головний лікар НКП «Ніжинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Бондар, заступник головного лікаря Ніжинської ЦРЛ Алла Бондаренко, начальник відділу культури Антоніна Залозна, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Івашко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської ОТГ Віктор Кільовий та  заступник Лосинівського селищного голови Роман Шевчун.

       

  Присутні  обговорили основні проблемні питання, які виникали в ході підготовки до осінньо-зимового періоду.  Крім того, учасниками наради було визначено коло основних заходів та завдань, які необхідно здійснити в найкоротші терміни для усунення недоліків та проблем з метою вчасного та сталого проходження опалювального сезону та недопущення виникнення аварійних ситуацій на об’єктах життєзабезпечення та соціальної сфери.

 Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації