back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

05 серпня 2019

 

  Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду за участі заступників, керівників структурних підрозділів, відділів та секторів райдержадміністрації і районних установ, на якій обговорили найактуальніші питання життєдіяльності району, проблеми та шляхи їх вирішення.

  Особливу увагу очільник району акцентував на підготовці закладів соціальної сфери до початку опалювального сезону та наголосив присутнім керівникам на здійсненні  уже зараз всіх необхідних заходів з метою вчасного та безперебійного його проходження. У цьому контексті детально обговорили питання реконструкції опалення Лосинівської амбулаторії. 

  На особливому контролі голови залишається питання пасажирських перевезень на тих маршрутах, по яких нещодавно в обласній державній адміністрації відбувся конкурс. Про це також йшла мова під час наради. Так, за словами начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Вадима Шелеста договір на перевезення до с.Переяслівка ще не підписаний. Вячеслав Івашин дав завдання тримати на постійному контролі питання перевезень на проблемних маршрутах.

  Відділ агропромислового розвитку проводить моніторинг збирання ранніх зернових–наголосила начальник Марія Носенко. Сільгосппідприємства заключають договори на реалізацію зерна та проводять догляд за пізніми зерновими та технічними культурами.

  У закладах освіти тривають поточні ремонти. Уже створена районна комісія по перевірці їх готовності до нового навчального року. Продовжується оздоровча кампанія. Про це інформувала головний спеціаліст відділу освіти Людмила Івашко.

  Начальник відділу культури Антоніна Залозна повідомила, що наразі іде підготовка до відкриття філії районної дитячої школи мистецтв у с.Галиця.

  Також були обговорені питання щодо проведення районних заходів до Дня незалежності України.

 За підсумками роботи головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації