back

Голова райдержадміністрації провів засідання комісії з питань захисту прав дитини

01 серпня 2019

 

 Комісія з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації працює для результативного вирішення проблемних ситуацій щодо виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

 

 Сьогодні  голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів чергове засідання комісії. Присутні розглянули ряд важливих питань, серед яких:  надання дозволу на укладення договорів дарування житлових будинків, про встановлення днів та годин спілкування батька з дитиною, про стан виконання батьківських обов’язків, щодо подальшого влаштування неповнолітньої дитини, яка перебуває у закладі медико-соціального захисту до школи-інтернату.

 

 Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації