back

Обговорили найактуальніші питання життєдіяльності району, проблеми та шляхи їх вирішення

15 липня 2019

Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів оперативну нараду за участі своїх заступників, керівників структурних підрозділів, відділів та секторів райдержадміністрації і районних установ.

 

Обговорили найактуальніші питання життєдіяльності району, проблеми та шляхи їх вирішення.

 

На особливому контролі голови залишається питання погашення заборгованості по заробітній платі та сплаті за енергоносії.

 

Детально обговорили стан виконання Програми соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2019 року, а також питання автобусного перевезення по тим маршрутам, по яким нещодавно в обласній державній адміністрації відбувся конкурс на перевезення.

 

Відділ агропромислового розвитку працює над виконанням Програми по забезпеченню багатодітних родин нетелями та відслідковує стан збирання врожаю ріпаку і пшениці.

 

Вячеслав Івашин звернув увагу присутніх, що Кабінетом Міністрів України підписано розпорядження щодо виділення коштів із Державного фонду регіонального розвитку. Для Ніжинського району зокрема, 5 млн. грн. на проведення капітального ремонту із впровадження комплексних заходів з теплореновації Безуглівського навчально-виховного комплексу.

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА