back

Працівники споживчої кооперації району відзначили своє професійне свято

04 липня 2019

Уже 97-й рік поспіль у першу суботу липня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день кооперації. В Україні корпоративний рух має двохсотрічну історію, а задіяні в ньому мільйони людей.

 

У Ніжинському районі працює 55 магазинів, 15 підприємств ресторанного господарства та 5 розвозок виробничо-торгового підприємства райспоживспілки «Лосинівський хлібокомбінат». Споживча кооперація є важливою складовою частиною соціально-економічної інфраструктури села, відіграє важливу роль у життєзабезпеченні населення району.

 

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин під час свого виступу на урочистостях з нагоди свята наголосив, що за минулий рік до бюджету всіх рівнів організаціями споживчої кооперації сплачено – 5,57 млн. грн. податків і зборів. І всю цю роботу вдалося здійснити 243 працівникам, задіяним в організаціях системи райспоживспілки. Він дякував усім за працю, за турботу про людей і виконання соціально важливої місії, за наповнення бюджету, а відповідно, і розбудову району.

 

З нагоди Міжнародного дня кооперації Вячеслав Івашин відзначив грамотами та подяками:

 

колектив магазину с. Сальне Лосинівського споживчого товариства у складі Валентини Лахно та Наталії Снісаренко,

 

Катерину Куроченко, продавця закусочної с. Велика Кошелівка Великокошелівського споживчого товариства,

 

Василя Микитка, водія Ніжинської райспоживспілки.

 

У ході урочистостей працівники споживчої кооперації Ніжинщини мали нагоду почути вітання і від голови районної ради Олега Бузуна, і від голови правління райспоживспілки Надії Прядко, і від голови профспілки Алли Голод. Вони також відзначили працівників грамотами та звернулись до всіх у залі із теплими словами привітань й подяки за обрану справу.

 

А справжнє свято глядачам подарували працівники районного будинку культури Світлана Мунтянова, Ірина Шевченко, Сергій Юскевич, народний ансамбль троїстих музик «Перець», Зразковий хореографічний колектив РБК «Полісяночка» та ансамбль «Креатив» Талалаївської філії районної дитячої школи мистецтв.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА