03 липня 2019

Бажаючі отримати магістерський ступінь за програмою

«Управління територіальними громадами»

запрошуються на навчання!

 

Інститут бізнес-освіти Київського національного економічного університету  імені Вадима Гетьмана в 2019 році вперше оголошує набір на другу вищу освіту за програмою «Управління територіальними громадами».

Процес формування територіальних громад, реалізація політики децентралізації в Україні, впровадження концепції e-government та Good-government потребує підготовки та перепідготовки фахівців з управління громадою та міським господарством.

Конкурентними перевагами програми є здобуття знань та фахових навичок з управління територіальними громадами, вміння професійно застосувати інформаційно-цифрові технології в управлінні, методики нормотворчої діяльності, фінансового адміністрування, макроекономічного оцінювання, моніторингу та планування соціально-економічного розвитку територіальних громад, міст та регіонів. 

Магістри програми «Управління територіальними громадами» здатні обіймати посади керівників, провідних і головних спеціалістів центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, професіонала, фахівця, аналітика, консультанта з питань управління економікою, фінансами та соціальним розвитком в державних та муніципальних органах влади.   спеціалістів місцевих державних адміністрацій, посади радників, консультантів голів територіальних громад,  спеціалістів виконавчих муніципальних органів, зокрема спеціаліста із державних закупівель, спеціаліста із зв’язків з громадськістю, спеціаліста з державно-приватного партнерства та електронного врядування.

Навчання проводиться - неповний робочий день, тривалість навчання 1 рік та 9 місяців. Вартість навчання на програмі за рік складає 19 500 грн.

Протягом року, з вересня по червень, проводяться три сесії кожна тривалістю до 14 днів в аудиторіях нашої бізнес-школи. У межсесійний період слухачі виконують практичні завдання програми в дистанційній формі.

Вступ на програму без складання ЗНО.

Використовуйте свій шанс отримати другу вищу освіту за міжнародними стандартами, працюючи в державних та муніципальних органах влади України та поєднуючи одночасно бізнес-навчання.

 

Ми чекаємо на Вас в Інституті бізнес- освіти КНЕУ!

 

Довідки за телефонами: +38098-511-24-03, (044) 205-54-79 (74,75,80)

Детальніше з інформацією можна ознайомитись  на офіційному веб-сайті Інституту бізнес-освіти КНЕУ: http://ibo.kneu.edu.ua/