back

День селища святкували в Лосинівці

02 липня 2019

29 червня на центральній площі смт Лосинівка зібрались мешканці та гості на святкування Дня селища. На свято зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій, але яких об'єднує одне почуття – любов до малої батьківщини.

 

Селищний голова Володимир Андрієць привітав всіх зі святом, побажавши розквіту Лосинівській громаді, міцного здоров’я та добробуту її мешканцям, наголосивши, що такі свята дають надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості. Найкращих лосинівчан відзначив грамотами та подяками.

 

Розділити радість свята прибули й поважні гості, серед яких голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, народні депутати України та депутати обласної ради, керівники громадських організації та сільськогосподарських підприємств.

 

З нагоди Дня селища мешканцям громади були вручені подяки та грамоти від гостей. Вячеслав Івашин відзначив Подякою голову селищної ради Володимира Андрійця за співпрацю з районною владою та роботу, спрямовану на розвиток громади і покращення умов життя людей.

 

Надзвичайно зворушливо вітали найстаршу жительку селища Лосинівки Катерину Ременюк, якій виповнилося 105 років. Бурхливими оплесками вітали сім’ю Андрієць – Вадима та Людмилу, які стали на весільний рушник. Лунали вітання й для наймолодшого жителя селища Вадима Олійника.

 

На святі було задіяно багато різних зон: творча (аніматори та майстри з аквагриму), дитяча з батутами, спортивна та торгівельна зона (де всі бажаючі могли придбати різноманітні смаколики та різний товар вжитку). Для малечі працювало безліч атракціонів. Насиченою і цікавою в цей день була програма спортивних заходів за активної участі молоді селища.

 

Захоплювала виставка мисливських трофеїв.  Макети козлів й козулі, бобра й дикої качки не пропускали жодного.

 

Також було розміщено фотозону  та дошку ідей, де протягом цілого дня  всі охочі мали можливість зробити фото на згадку  та залишити своє побажання громаді на майбутнє, висловити ідею для її розвитку чи запропонувати нововведення.

 

Насолоду усім присутнім протягом кількох годин дарували хореографічний колектив «Мрія» Ніжинського районної дитячої школи мистецтв, народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Горлиця», ансамбль народної пісні  «Душі криниці» Лосинівського будинку культури, вокальний ансамбль «Калина» та «Троїсті музики » Сиволозького сільського клубу Плисківської ОТГ, аматорський хоровий колектив «Світанок» с. Степові Хутори та учні Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Завітав і гість з міста Ніжин – співак Аветіс Балаянц. Родзинкою на святі був виступ народного артиста України Павла Зіброва.

 

З нетерпінням усі присутні чекали розіграшу святкової безпрограшної лотереї. Ще довго над селищем розливалась музика, жарти і сміх. МАSTER DJ завершив свято дискотекою.

За матеріалами сайту Лосинівської селищної ради