back

Обговорили стан справ у районі під час розширеної наради

01 липня 2019

 

   Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену робочу нараду за участі своїх заступників та керівників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації і районних установ, на якій було обговорено ряд важливих питань життєдіяльності району. 

   Перш за все обговорили ситуацію зі станом заборгованості по виплаті заробітної плати та можливі шляхи вирішення проблеми. Це питання знаходиться на постійному контролі голови райдержадміністрації. Як повідомила начальник фінансового управління Світлана Алемша, наразі загальна сума боргу складає 6 млн 326 тис.грн.

 Начальник відділу освіти Леся Лозова повідомила, що у школах уже розпочалась підготовка до нового навчального року, зокрема, тривають ремонтні роботи, в рамках реалізації НУШ закуплені шкільні парти.

 Про ремонтні роботи у районному будинку культури та  підготовку до фольклорного фестивалю «Скарбниця зоряних талантів» доповіла начальник відділу культури Антоніна Залозна.

  Головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Віта Богдан ознайомила з результатами конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, який відбувся 26 червня в Чернігівській ОДА.

 За  словами начальника управління соціального захисту населення Олександра Шевчуна наразі продовжується перерахунок субсидій на житлово-комунальні послуги, призначення компенсацій на придбання твердого палива та виплата різних видів соціальних допомог.

 Про роботу з сім’ями у складних життєвих обставинах, сім’ями, у яких батьки ухиляються від виконання свої обов’язків інформували провідний спеціаліст ЦСССДМ Людмила Сурмачевська та в.о. начальника служби у справах дітей Дмитро Хоренко.

 У Ніжинському районі триває оздоровча кампанія. Продовжується робота по закупівлі путівок до літнього табору на узбережжі Чорного моря для дітей пільгових категорій, - наголосив завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер. Також на 09 липня заплановані  заходи з нагоди Всеукраїнського Олімпійського Дня та щорічне оцінювання рівня фізичної підготовленості населення району.

 Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Олександр Ярмак повідомив, що розпочались ремонтні роботи автодороги Велика Кошелівка-Дуболугівка.

 Керівник апарату Тетяна Липко ознайомила присутніх з результатами довиборів депутатів Вертіївської сільської ради, що відбулись 30 червня.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації