back

Депутати районної ради внесли зміни до бюджету та затвердили районні програми

25 червня 2019

Сьогодні, 25 червня, відбулось пленарне засідання чергової двадцять третьої сесії Ніжинської районної ради, яке провів голова районної ради Олег Бузун. Участь у роботі сесії взяли 25 депутатів, запрошені сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств та організацій.


До питань, які розглянули депутати районної ради, додалися приємні події та відзнаки. З нагоди дня народження привітали керівника КП «Ніжинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Івана Бондаря. Посвідчення депутата районної ради, які нещодавно отримали мандат, було вручено Миколі Чуприні та Ніні Дереці. З нагоди 30-річчя фермерського руху в Україні отримав відзнаку депутат районної ради Микола Самойленко.


На сесії розглянули звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року та внесли зміни до рішення двадцять першої сесії районної ради від 21 грудня 2018 року «Про районний бюджет на 2019 рік». Доповідала по цим питанням начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Алемша.

 

Депутати також затвердили районну Програму матеріально-фінансовго забезпечення діяльності мобільної бригади соціально-психологічної реабілітації особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, і районну Програму погашення кредиторської заборгованості за послуги зв’язку пільговим категоріям громадян за 2018 рік. Поза увагою депутатів не залишилися й питання оренди комунального майна та зменшеного розміру орендної плати.

За інформацією юридичного відділу Ніжинської районної ради