back

ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

25 червня 2019

 

      Департаментом культури і туризму, національностей та релігії  Чернігівської обласної державної адміністрації буде проведено обласний фестиваль – конкурс  творчості  осіб  з  інвалідністю «Сіверські Барви   життя» .

Фестиваль буде проводиться за такими видами мистецтв:

     Музичне та театральне мистецтво:

    - вокально-хоровий жанр;

    - хореографічний жанр;

    - театральне мистецтво;

    - художнє читання;

    - циркове мистецтво, оригінальний жанр;

    - інструментальне виконання;

    - авторська пісня.

    - Художня творчість:

    - образотворче мистецтво;

    - декоративно-прикладне і народне мистецтво;

    - скульптура;

    - фото.

    Літературне мистецтво:

    - мала проза;

    - поезія.

 

        До участі запрошуються особи з інвалідністю, які представляють різні види мистецтва в аматорському та професійному виконанні індивідуально або колективно, громадські об’єднання (організації) осіб з інвалідністю.  Учасниками Фестивалю - конкурсу   можуть бути як громадяни України, так і представники інших держав світу, що проживають на території Чернігівської області

      Для участі у фестивалі необхідно надіслати електронною поштою до 01 вересня 2019 року організаційному комітету заповнену  заявку та анкету.

       Заявки подаються на електронну адресу Обласного центру народної творчості [email protected]  (з поміткою – для участі у Обласному фестивалі-конкурсі творчості осіб з інвалідністю  «Сіверські барви життя»). Телефони оргкомітету для довідок:  098-335-28-16 (Тетяна Олександрівна), 097-240-33-52 (Юрій Юрійович).