back

У районному будинку культури обрали Красуню Ніжинщини-2019

19 червня 2019

Уже стало доброю традицією під час літніх канікул проводити в Ніжинському районному будинку культури свято краси і талантів – відкритий районний дитячий конкурс краси «Красуня Ніжинщини», започаткований ще в 2016 році розпорядженням голови районної державної адміністрації.

 

І ось цьогоріч 15 червня до Талалаївки приїхали 16 учасниць з різних куточків Ніжинського району, щоб змагатися за титул найкрасивішої.


Не можна було не помітити хвилювання і безмежну радість та щастя в дитячих очах до, після і під час виступів. Справедливо зауважив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин – наші діти, в тому числі і сільські, не повинні бути обділені увагою чи позбавлені законних благ у свою найкращу безтурботну пору дитинства.

 

Красунь оцінювало почесне журі у складі: голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин (голова журі), голова районної ради Олег Бузун, народний депутат України Олександр Кодола,Талалаївський сільський голова Володимир Хоменко та куратор ГО «Правозахист плюс» Анатолій Гунько.

 

Дівчатка мали можливість проявити себе у дефіле в костюмах в стилі Майкла Джексона, демонструючи вміння рухатись на сцені, та в національному вбранні, показуючи неповторність і колорит українських сорочок, та свої чарівні личка.

 

Яскравим і артистичним був конкурс талантів. Хтось показував вишиті власноруч картини, хтось - комп’ютерну презентацію рідної школи. Учасниці співали яскраві пісні, демонстрували неперевершені танцювальні номери, декламували вірші. Безумовно, усі вони показали себе надзвичайно талановитими.


Вишукане дефіле у стилі королівського балу стало завершальним конкурсом заходу. А журі титули розподілило таким чином:


Міс «Фотомодель» – Діана Ковальчук,

міс «Елегантність» - Ліза Москаленко,

міс «Чарівність» – Таня Власенко,

міс «Артистичність» - Дарина Байдик,

міс «Ніжність» – Каріна Литвин,

міс «Посмішка» – Софія Михайлевська,

міс «Гламур» – Ліза Носенко,

міс «Оригінальність» – Аня Ювко,

міс «Глядацьких симпатій» та міс «Грація» – Влада Курило,

Гран Прі – Даша Хомич,

міс Ніжинщини-2019 – Марина Кононова,

І Віце-міс Ніжинщини – Оксана Тимко,

ІІ віце-міс Ніжинщини - Дарина Педора,

міні-міс Ніжинщини – Анастасія Кот,

І віце-міні-міс Ніжинщини – Марія Самосват,

ІІ віце-міні-міс Ніжинщини – Марія Гречка.


Церемонія нагородження перемодниць супроводжувалася сценічними феєрверками, шаропадом та світловими ефектами. Дитячі долоньки ледь вміщували подарунки від народного депутата Олександра Кодоли та куратора ГО «Правозахист плюс» Анатолія Гунька.


Не залишились в цей день без презентів і учасники Зразкового хореографічного колективу «Полісяночка» районного будинку культури, які прикрашали свято своїми виступами. Вони отримали від народного депутата Олександра Кодоли футболки з логотипом колективу та сертифікат на придбання сценічного взуття від голови районної ради Олега Бузуна.



За інформацією районного будинку культури