back

Під час оперативної наради обговорили стан справ у районі

18 червня 2019

Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену оперативну нараду за участі своїх заступників та керівників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації і районних установ.

 

Присутні доповідали про стан справ у районі та виконання наданих доручень головою райдержадміністрації.

 

На особливому контролі очільника району залишається питання погашення заборгованості по заробітній платі. Наразі вона значно скоротилась, - повідомила начальник фінансового управління Світлана Алемша.

 

У ході наради Вячеслав Івашин звернув увагу відділу освіти на питання підготовки тендерних документів по ремонту санвузлів у школах Галиці та Крут, аби ремонтні роботи вдалося завершити до початку нового навчального року. Крім того, в рамках реалізації НУШ в системі Prozzoro оголошена процедура закупівлі шкільних парт, - наголосила начальник відділу освіти Леся Лозова.

 

Про заплановані ремонтні роботи у районному будинку культури, підготовку до фольклорного фестивалю «Скарбниця зоряних талантів» та досягнення учнів районної дитячої школи мистецтв доповіла начальник відділу культури Антоніна Залозна.

 

Наразі розпочато перерахунок субсидій на житлово-комунальні послуги, а потребує цього 2700 сімей Ніжинського району, - повідомив начальник управління соціального захисту населення Олександр Шевчун. Він також розповів про укладені договори, на суму 700 тис. грн., для придбання засобів реабілітації для осіб з інвалідністю.

 

У Ніжинському районі триває оздоровча кампанія. Завершили свою роботу пришкільні табори відпочинку, під час якого мали змогу відпочити 605 дітей. Проводиться робота по закупівлі путівок до літнього табору на узбережжі Чорного моря для дітей пільгових категорій, - повідомила головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту Тетяна Листопад.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА