back

Школярі з Ніжинського та Лосинівки стали переможцями турніру з міні-футболу

05 червня 2019

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Федерація футболу Ніжинського району, за підтримки районної державної адміністрації, традиційно проводить турнір з міні-футболу серед дитячих команд.

 

Захід щороку проходить у с. Ніжинське, а цього разу учасники мали можливість позмагатися на новому футбольному полі зі штучним покриттям.

 

Участь в турнірі взяло 9 команд з сіл Ніжинське, Талалаївка, Велика Дорога, Перемога, Безуглівка, Кукшин та Лосинівка.

 

Привітав учасників голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, для якого розвиток спорту у Ніжинському районі – пріоритетний напрямок роботи. Адже вбачає, що діти мають проводити свій вільний час на вулиці, на спортивних майданчиках та стадіонах, а не вдома з гаджетами в руках. Тому щиро зрадів активності усіх учасників, особливо тих команд, що участь у турнірі взяли вперше.

 

Разом із Ніжинським сільським головою Володимиром Орлом та депутатом обласної ради Миколою Шматком Вячеслав Івашин привітав переможців турніру серед школярів 1-3 класів. Одну гру, котра визначила лідера, зіграли школярі з Ніжинського та Лосинівки. Переможцями стали господарі поля, котрі й отримали кубок турніру.

 

Серед команд – учнів 4-9 класів фіналісти визначені були так:

І місце – смт Лосинівка

ІІ місце – с. Кукшин

ІІІ місце – с. Талалаївка.

 

Після церемонії нагородження на всіх учасників та переможців турніру чекали подарунки від куратора ГО «Правозахист плюс» Анатолія Гунька та помічника народного депутата України Олександра Кодоли Тамари Стратілат.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА